AĞRI / DİYADİN - Yatılı Bölge Ortaokulu

Yatılı Bölge Ortaokulu

Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi Diyadin/AĞRI
Vizyon
İçinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim öğretim faaliyetleri alanında uluslar arası standartlara uygun yabancı dil, teknoloji ve bireysel gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip, milli ve manevi değerler saygılı öğrenciler yetiştiren ve onları hayata hazırlayan Ülkemizin önde gelen Eğitim Kurumlarından biri olmaktır .
Misyon
Bakanlığımızın, “Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, millî kültür ve demokrasinin bilincinde, iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı, öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek, öğrenmeyi bir yaşam tarzı haline getiren, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamak” misyonu temelinde eğitim öğretim faaliyetleri yürütmek. Diyadin YBO olarak Toplam Kalite Yönetimi çerçevesinde eğitimde kaliteyi artırmak. Öğrencilerin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önün de bulundurularak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak. Yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artıracak mesleki becerilerini geliştirmek, LGS ve diğer sınavlara yönelik kurslar düzenlemek, okulumuzun Aile ortamını aratmayacak sıcak bir yuva haline dönüştürmektir. Okulumuzda okuma-anlama ve kendini ifade edebilecek düzeyde öğrenciler yetiştirmek. Okulumuzun Fiziki eksikliklerin tespit edilerek öğrencilerimizin faydalarına uygun hale getirmek, TKY yönelik çalışmalarda Başarılı olmak için ekip ruhunu yakalamak, Diyadin YBO çalışanları olarak kendi alanlarımızda uzmanlaşmaktır.
Kalorifer(Jeotermal)
Merkezde